Serviesverwarmers en gourmet-warmhoudlades

7 resultaten

Highlights

Verwenprogramma voor alle soorten vlees

Verwenprogramma voor alle soorten vlees

Slow cooking is een professionele manier van koken om vlees van hoge kwaliteit mals en sappig te bereiden. Alle aroma's en voedingsstoffen blijven nagenoeg behouden. Het vlees kan na de bereiding meteen worden aangesneden. De rusttijd die anders noodzakelijk is, komt te vervallen, omdat de vleessappen al gelijkmatig verdeeld zijn.
Voor serviesgoed en gerechten

Voor serviesgoed en gerechten

Bij de gourmet-warmhoudlades van Miele kunt u kiezen uit vier mogelijkheden: kopjes en borden opwarmen, gerechten warm houden en slow cooking. Zo kunt u de gourmet-warmhoudlades precies gebruiken zoals u dat wilt.
Voor extra ruimte in de lade

Voor extra ruimte in de lade

De 29 cm hoge gourmet-warmhoudlades zijn standaard voorzien van een rooster. Daardoor hebt u de beschikking over twee niveaus en 30% meer ruimte.